Selecteer een pagina

Het kabinet heeft maatregelen getroffen met betrekking tot het Corona-virus. Voor de sector openbaar vervoer zijn nog geen officiële maatregelen getroffen. Onze veerpont blijft de reguliere dienstregeling varen, zodat de mensen in de cruciale beroepen op hun werk kunnen komen.

Voor onze medewerkers en de gebruikers van het veer hebben we zelf de nodige maatregelen getroffen. Zo beschikken onze medewerkers over beschermende handschoenen en beschikken zij over voldoende desinfecterende gel, welke zij tussen vaarten gebruiken.

Helaas is er tot op heden geen enkele bank of financiële instelling die over de juiste technieken beschikt om pintransacties te verzorgen op de veerpont. Doordat de pont is gemaakt van staal, worden de signalen verstoord waardoor pin- / contactloze betalingen niet gemaakt kunnen worden. Er wordt al langere tijd maar zeker nu naarstig gezocht naar andere oplossingen.

Om de afhandeling van contante betalingen te versoepelen verzoeken we iedereen zo gepast mogelijk te betalen! Tarieven –> https://bit.ly/TQJTarieven

Daarnaast willen we iedereen wijzen op de mogelijkheid om een digitale betaalpas te gebruiken, waarmee u Cashless kunt betalen –> https://bit.ly/TQJCashless

Ook willen we ter bescherming van uzelf en onze medewerkers vragen, geld en betaalkaarten NIET in uw mond te houden en ook uw handen met grote regelmaat schoon te maken.

Mochten er wijzigingen komen in het maatregelenpakket van de overheid waardoor onze dienstregeling moet worden aangepast zullen we hier over communiceren. Wanneer dit het geval is, zullen we je hierover allereerst informeren door middel van berichten op onze sociale mediakanalen en via onze website.

Voor nu hopen we dat onze maatregelen voldoende blijken om je nog steeds zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.