Selecteer een pagina

Na het afkondigen van versoepelingen van de corona-maatregelen heeft het kabinet diverse protocollen gepubliceerd, waaronder het “Protocol verantwoord blijven reizen in het Openbaar Vervoer”. Dit protocol is ondanks het feit dat veerdiensten voor het merendeel niet onder Openbaar Vervoer vallen maar een onderdeel zijn van de openbare weg, wel van toepassing verklaard op veerdiensten.

De algemene verplichting tot het gebruik van mondkapjes in binnenruimtes van het openbaar vervoer is ook geldig voor veren waar een binnenruimte voor gebruikers is. Bij autoveerdiensten verblijven de gebruikers in de buitenlucht danwel in zijn/haar eigen voertuig. Hierdoor is de situatie op Veer Hekelingen – Nieuw-Beijerland vergelijkbaar bij die van het openbaar vervoer op stations en haltes.

Onze medewerkers blijven beschikken over voldoende desinfecterende gel, welke zij tussen vaarten gebruiken.

We willen iedereen ter bescherming van uzelf en onze medewerkers nogmaals verzoeken geld, betaalmiddelen en rittenkaarten NIET in uw mond te houden.

Mochten er wijzigingen komen in het maatregelenpakket van de overheid waardoor onze dienstregeling moet worden aangepast zullen we hier over communiceren. Wanneer dit het geval is, zullen we je hierover allereerst informeren door middel van berichten op onze sociale mediakanalen en via onze website.

Voor nu hopen we dat onze maatregelen voldoende blijken om je nog steeds zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Om de afhandeling van contante betalingen te versoepelen verzoeken we iedereen zo gepast mogelijk te betalen! Tarieven –> https://bit.ly/TQJTarieven

Daarnaast willen we iedereen wijzen op de mogelijkheid om een digitale betaalpas te gebruiken, waarmee u Cashless kunt betalen -> https://bit.ly/TQJCashless