Selecteer een pagina

Veer Hekelingen vaart 24-uursdiensten (deels tariefvrij).

Van maandag 8 februari tot zaterdag 13 februari en woensdag 24 februari tot vrijdag 26 februari 2016 is de Heinenoordtunnel tussen Rotterdam en Bergen op Zoom (en vice versa) afgesloten wegens werkzaamheden. In verband met deze afsluiting zullen 24-uursdiensten worden uitgevoerd.

Het wegverkeer dat niet door de Heinenoordtunnel kan wordt een extra mogelijkheid geboden hun reisdoel te bereiken door met de veerdienst van Hekelingen (Spijkenisse) naar Nieuw-Beijerland en vice versa een 24-uursdienst te varen tijdens de sluitingsdagen.

Op weekdagen is de veerdienst bovendien tariefvrij van 22.30 uur ’s avonds tot 5.30 uur ’s ochtends. Op vrijdagavond is de pont tariefvrij van 23.00 uur tot zaterdagochtend 6.30 uur.

Gedurende onderstaande perioden zullen de overtochten tolvrij zijn.

Veerdienst Hekelingen – Nieuw-Beijerland 24-uursdienst deels tolvrij

Tijden, 24-uursdienst 02-2016