Selecteer een pagina

Vanaf februari 2023 tot eind 2024 wordt de Heinenoordtunnel gerenoveerd. Voor meer informatie: lees meer

Bij het gebruik van onze veerdienst is hierdoor hinder onvermijdelijk, omdat de werkzaamheden en bijbehorende afsluitingen tot grotere verkeersstromen over de veerdienst zullen leiden.

  • Wij varen dagelijks van 5:30 uur tot 23:00 uur.
  • De overtochten zijn niet tolvrij voor voertuigen
  • Snelste overtochten door middel van aanschaffen 10-rittenkaart of onze cashlesspas
  • Tolvrije overtochten voor fietsers, scooters en motoren (enkel op dagen van volledige tunnelafsluiting)
  • Aan boord van de veerpont kan men niet pinnen

Vanaf februari 2023 tot eind 2024 wordt de Heinenoordtunnel gerenoveerd, met gedurende meerdere dagen gehele of gedeeltelijke afsluitingen van de tunnel. Hinder bij het gebruik van onze veerdienst is hierbij onvermijdelijk omdat de werkzaamheden en bijbehorende afsluitingen tot grotere verkeersstromen over de veerdienst zullen leiden.

In tegenstelling tot de Kiltunnel richting Dordrecht heeft na langdurig overleg Rijkswaterstaat alsnog besloten Veer Hekelingen – Nieuw-Beijerland niet voor al het verkeer tolvrij te maken tijdens de afsluitingen.

Tijdens de werkzaamheden en afsluitingen vaart het veer de reguliere dienst, dagelijks van 5:30 tot 23:00 uur.

Voor regulier gebruik worden 10-rittenkaarten of cashless betaalkaarten (meer informatie bij het onderdeel ‘cashless betalen’ op onze website) aanbevolen om een soepele en vlotte overtocht te waarborgen.

Pinnen is niet mogelijk aan boord, door instabiel internet kunnen banken de verbinding niet garanderen.

Voor fietsers, brommers, scooters en motoren geldt een gratis overtocht, maar enkel tijdens de dagen dat de Heinenoordtunnel volledig is afgesloten. Personen zijn niet vrijgesteld. Uitstappen uit voertuigen heeft dus geen voordelen.

Voor verdere vragen over de werkzaamheden en hinder kunt u zich richten tot Rijkswaterstaat.