Selecteer een pagina

Maakt u gebruik van het product ‘Cashless Betalen‘ van Multicard op de veerdienst Hekelingen – Nieuw-Beijerland? De Cashless veerpontgebruiker willen wij graag belonen. Daarom heeft Multicard in samenwerking met de veer Hekelingen – Nieuw-Beijerland een leuke actie bedacht.

Wat houdt de actie in?
Wanneer in de maand maart het Cashless tegoed wordt opgewaardeerd via de nieuwe app, maakt u kans op € 25,- Queen points-tegoed!

Onder de opwaardeerders via de app worden 6 winnaars getrokken. De actie loopt t/m 31 maart 2017.

Begin april laten we weten wie de gelukkige winnaars zijn!

DOWNLOAD DE APP NU! Klik hieronder

download de app in de App Store

download de app in de Play Room

Factuur

Maakt u gebruik van de app om uw tegoed op te waarderen en wilt u uw factuur inzien. Op dit moment kunt u nog geen factuur ontvangen via de app zelf, hier wordt hard aan gewerkt. Om uw facturen ondertussen wel in te kunnen zien logt u in op MyCashless.nl. Dit kan met uw 06-nummer of met uw inlogcode en wachtwoord. Iedereen met de app kan ook hier ook op inloggen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op via info@multicard.nl of bel naar 0186-636530.

Met vriendelijke groet,
Team Cashless i.s.m. Veerbedrijf Hoorweg B.V.

Save